mededelingen
faciliteiten
foto's
prijs
contact
kroonluchter
Zoover award 2013

Persbericht:
Appartement Dependance in Top 5 van Nederland


Appartement Dependance behaalt mooie tweede plaats bij de Zoover Awards
In de categorie beste appartement van Nederland is appartement Dependance uit Rotterdam op de tweede plaats geŽindigd. Deze eervolle vermelding is afkomstig van alle vakantiebeoordelingen op Zoover in 2008.

De Zoover Awards
Dit jaar is Zoover voor het eerst met de Awards voor de reiswereld gekomen. De Zoover Awards kunnen worden gezien als de publieksprijs binnen de reisbranche. De winnaars zijn gebaseerd op de vakantiebeoordelingen in 2011 op de Zoover websites. Aan de hand van de recensies op Zoover is de lijst met winnaars bekend gemaakt.

meer info op Zoover
venster sluiten

 

Short stay Appartement Rotterdam, bevindt zich op de beletage van een historisch pand uit 1901. ‘Ik voel me meteen thuis’, hoor ik meestal zodra ik mijn gasten heb verwelkomd in mijn short stay appartement. Het blijft leuk om de verraste reacties te zien.
In 2008 is de etage onder architectuur verbouwd tot 2-kamer short stay appartement (70 m²). Van over heel de wereld verwelkomen we gasten die naar Rotterdam komen voor werk of congres. Voor een vakantie, of weekendje weg Rotterdam is de Rotterdamse architectuur, Museum Boijmans-van Beuningen en het NAI, op 5 minuten loopafstand, de grote trekpleister. De uitstraling van deze shortstay accommodatie is een unieke combinatie van modern comfort met authenticiteit, met de luxe van een 5 sterren hotel kamer, alleen groter. Het 2 kamer appartement ligt in het bruisende culturele centrum van Rotterdam. De beste restaurants, de trendy en echt Rotterdamse cafés vindt u om de hoek en aan de overkant is het Erasmus MC. Het winkelcentrum  is op 10 minuten en openbaar vervoer is op 2 minuten loopafstand van het appartement. De Nieuwe Binnenweg, en Witte de Withstraat behoren tot de leukste winkelstraten van Rotterdam. Naar De Euromast en het park is het 10 minuten te voet. Het short stay appartement is geschikt voor zowel zakelijke verblijf (expats en Xpat), voor een weekendje weg, als vakantie verblijf en tijdens festivals. Wij proberen uw verblijf in Rotterdam tot een belevenis te maken.